Lămâie şi înjurături

1 MAI prost ca altul

posted by Ilea 28 aprilie 2016 0 comments

Weekendul ăsta dacă n-ai cardul blindat, cazare pe litoral și nu ești pe listele celor mai șmechere (și scumpe) localuri de la Mamaia, my friend… ești DE-GEA-BA! E momentul să te duci la magazin, să-ți iei un bax de șervețele și să… plângi. Sau mă rog, ce faci tu de obicei. Cu șervețelele. Miau.

Pentru că anul ăsta, ziua de 1 mai se suprapune cu Paștele, ai două variante. Ori mănânci ca porcul pe la neamuri, ori bei ca porcul la Loft. Asta depinde de buget. În ambele cazuri, ești porc. Dacă ai cașcaval, vezi să nu începi să sughiți când îți vine nota de plată. Dacă ești pe buget de criză și mergi la bunici să golești farfuriile, pregătește-te să răspunzi la eterna întrebare : ˝Dar tu când ai de gând să te măriți?˝.. Nu știu buni, unde trebuie să mă duc să-mi cumpăr soț că așa vorbești de am impresia că dacă mă duc acum la non-stop, e pe raftul cu lubrifiante și prezervative. Uat dă fac. Rili?

Revenind la cei cu portofelul plin, nu știu dacă să te invidiez sau să te compătimesc. Nu contest faptul că o să te distrezi dar, pe de altă parte, o să poți lua tot ce iau eu… LA SUPRAPREȚ. Cool? Not. Nu mai spun de ținutele cu care trebuie să epatezi la party-uri. Dacă mă uit la pozele de anul trecut cred ca e ok dacă îți tragi o pereche de chiloți pe ochi, niște portjartiere și bandă adezivă pe sâni, pisi. Că material mult clar nu trebuie. Da, da, sunt eu old school. Apoi vezi tu la ce masă te anturezi, vorba aia, trebuie să dea bine în cancan-ul de luni. Să ai grijă la profilul tău bun!

Tu, gurmandule, cu tine sigur o să mă întâlnesc la sală după sărbători. De necaz că nu ești la Loft, o să mănânci și mielul, și pe mătușa care l-a făcut. Ntz ntz ntz… Lasă, la vară îți desenezi pe burtă cu ajutorul contouring-ului niște pătrațele și aia e. Că tot se poartă strategia asta de make-up. Voi oricum mergeți machiate și pe tocuri la mare sau piscină. Și neapărat bucle. Până la urmă contează să iasă frumi pozele de pe Facebook, doar de aia ieși din casă, prințeso…

Până una alta, aveți grijă să postați poze drăgu, deși cam scumpe pentru gusturile mele. Și mare atenție la excese! Să nu ajungeți în comă alcoolică sau cu toxiinfecție alimentară că nu vin să vă țin de urât pe la urgențe.

Hai 1 Mai fericit și Paște frumos!

 

sursă foto: www.123rf.com

 

 

Poate îţi place şi...

Leave a Comment