Lămâie şi înjurături

Despre Pseudo-Relaţii

posted by Ilea 13 decembrie 2015 0 comments

Relaţiile interumane pot fi de enşpe mii de feluri. Depinde doar de tine ce fel de noroc ai, dacă eşti cretin ori gentleman sau dacă te-a educat tată-to cum trebuie. Hm?

De la cele de prietenie, de afaceri, de clubăreală, până la cele … cum să le zic… romantice? Adevărate? Pe faţă? Adică atunci când ieşi cu proasta de mână şi o prezinţi prietenilor, când o săruţi în public sau când mergeţi împreună la un eveniment. Nu atunci când o alegi pe cea mai porno de pe Facebook, aia care are cele mai multe likeuri la poza în curu’ gol, doar ca să zică prietenii: „Bravo boss! Fute-o până-i sar ochii din cap!”. Mă refer la fata îmbrăcată decent dar sexy, pe care nu o foloseşti doar în scopuri animalice (= acele minute când o dai de toţi pereţii, o nenoroceşti şi a doua zi umblă biata crăcănată).

Nu aşa… boss. Ia-o pe cea pe care, după ce o „fericeşti”,  o ţii în braţe şi dormi lângă ea liniştit. Nu îi chemi taxi, gentlemanule care eşti! De-ar şti mă-ta ce faci, te-ar renega, crede-mă! Nu fă faţa de bou, păstreaz-o pe când termini… de minţit fata bună.

În ultimii ani, a apărut un nou tip de relaţii, mai hardcore. Să-i zicem PSEUDO-RELAŢIA. Cum o recunoşti? E simplu: atunci când sunteţi voi doi este cea mai frumoasă muiere din univers (asta chiar dacă e machiată excesiv, operată peste nivelul mării şi arsă la solar), deşteaptă (…pas). În privat o alinţi, o mângâi, o fu…ri de acasă şi o duci la tine ca să-i bagi pe gât pu…ternic o vrăjeala ieftină că te simţi rău şi ar trebui să staţi la orizontală ca să nu ameţeşti. Tot pe ea o ajuţi cînd se îneacă şi-i dai una peste ce apuci… ca să-şi revină. Evident, de la apa plată cu lămâie! Unde ţi-a zburat mintea, perversule?!

În principiu, atunci când sunteţi doar voi doi o faci să creadă că sunteţi perfecţi împreună, că dacă mai arde şi dimineaţă omleta o ceri de nevastă de la mă-sa. Pentru că doar ea ştie ce-i place băiatului, fiind totodată centrul universului tău de căcat. Păcat ca acel univers reprezintă MULŢIMEA VIDĂ şi e la fel de valoros precum o carcasă de iPhone de la Louis Vuitton falsă. Cu sclipici.

Pe de altă parte, când ieşiţi în public şi vă vedeţi bateţi cinci-ul, el se comportă cu tine ca şi cum ai fi vecinul de la doi cu care juca fotbal în clasa a patra. Doar că, de data asta tu eşti mingea. Când e să ţi se adreseze vorbeşte de parcă te-a luat direct de pe centură, face glume cu tentă sexuală (deşi sexul încă e subiect tabu pentru el), sau vorbeşte cu subînţeles ca să ştie amicii lui că nu e vreun fraier. Că te-a supus unui tratament adecvat vacilor când sunt în călduri şi că ai mai şi muuuugit de plăcere.

Şi mă mai întreabă unii de ce sunt mai mereu singura? Pentru ca Pseudo-Relaţii. De aia!

P.S. Boilor, nu săriţi, că am pregătit un material şi pentru vaci. Staţi pe aproape.

 

Sursă foto: https://www.google.ro/search?q=friend+with+benefit&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi4ucrS4NnJAhVqp3IKHfssD7kQ_AUIBygB&biw=1280&bih=663#imgrc=9yXEvXhnW3QRiM%3A

Poate îţi place şi...

Leave a Comment