Lămâie şi înjurături

Dragă pisi, nu fi ieftină

posted by Ilea 14 decembrie 2015 15 Comments

Cea mai modernă preocupare a zilelor noastre este să ne văităm. Orice se întâmplă în lumea asta, gata. E pentru că vine Apocalipsa şi tulai Doamne, ce ne facem?! Ne dăm seama că toate o iau razna şi nu mai deţinem controlul. Păi cum dracu’, dacă devenim din ce în ce mai retardaţi/retardate. Până când să ne mai suporte şi pământul ăsta? Eu mă întreb de ce nu explodăm toţi. Acum, de exemplu.

Sunt femeie şi consider că avem partea noastră de vină la „îndobitocirea populaţiei”. Ce ştim noi să facem cel mai bine? Să ne dezgolim şi să ne oferim pe tavă, să ne dăm în spectacol în public, chit că nu cunoaştem bunele maniere. Nu contează că nu ştii ţine bine furculiţa în mână, pisi. Tu să fii fardată de la frunte până la buric. Ce dacă îţi intră extensiile în supă? Dă-le naibii, îţi pune iubi altele.

Mi-aş dori mult să aud o gagică mişto lăudându-se că are un loc de muncă fain, că îi place ceea ce face şi că detestă sa fie „atârnache” la braţul unuia. Să-mi spună că are tot ce îşi doreşte pentru că a muncit, nu pentru că s-a futut cu cine trebuie. De ce trebuie să râmâi, dragă pisi, însărcinată cu forţa ca să ai cumva dreptul  şi tu la o viaţa normală? De ce nu-ţi foloseşti creieraşul ăla ca să faci ceva pentru tine? Până la urmă, operaţiile alea contează până la un punct. De ce nu pricepi că mai sunt şi BĂRBAŢI, nu doar agarici, pentru care e MAI important ce material ai în tine, decât ceea ce expui. De când mama mă-sii a devenit educaţia şi cultura „so yesterday”? Cred că am rămas în urmă cu moda sau I’m fucking old school. Da’ old de tot.

Draga mea, doar ca să-i dai o lecţie lui bărbatu-to şi să îi câştigi respectul, nu trebuie să bei mai mult ca el. Nici să-i faci praf cardul. Nu, nu pari mai interesantă deloc. Cu banii tăi de shopping aş putea hrăni un cămin de copii. Think about that.

Pe de altă parte, te întreb şi eu aşa că-s proastă. Ce satisfacţie ai dacă îţi urmezi peste tot stăpânul? Să presupunem că la un moment dat, el devine alergic la animale de companie şi, evident, renunţă la tine. Pe scurt, te lasă cu curu’ în stradă. Ce faci? Mori de foame şi aştepţi să te adopte altcineva? Vezi că la femei, termenul de garanţie e mai scurt. Ei sunt ca vinul, dar noi îmbătrânim şi pa. Nu te mai vrea nimeni după ce expiri.

Nu fi ieftină, pisi, punând pe tine lucruri scumpe. Nu fi ieftină, pisi, crezând că IQ-ul nu contează. Nu fi ieftină, pisi, salvează dracului planeta asta că murim toţi din cauza ta.

Poate îţi place şi...

15 Comments

Corina 14 decembrie 2015 at 23:27

Misto ce ai scris aici, dar e cu dus-intors. Chiar daca nu iti place jobul tau, important e ca muncesti si incerci, nu stai la mila altuia. Eu ma aflu in situatia asta, dar nu ma las pana nu voi gasi intr un final ceea ce imi doresc. God bless the woman with ambition. Seara faina sa ai !

Reply
Ilea 15 decembrie 2015 at 3:09

Ma bucur ca nu renunti. Mai devreme sau mai tarziu, daca ti doresti suficinet de tare si te zbati, reusesti. Eu cred in tine 🙂

Reply
Radu.N 14 decembrie 2015 at 23:47

Draga mea, mai studiaza piata, vezi ca existe acele domnisoare, cat si doamne ce nu se ofera pe gratis si-s pe cont propriu!
Si draga pisi, ai grija ca avem farmecul aparte de a gresi in a critica.
Spor!

Reply
Ilea 15 decembrie 2015 at 3:09

Eu vorbesc despre o tipologie aparte. Nu sunt pe principiul „toate-s la fel”… Dar trebuie educate si „pisi” cumva, nu?

Reply
M. Radu 15 decembrie 2015 at 22:05

In opinia mea ar trebui sa scrii mai mult dimineata…textul are tenta de „intunecism” si razbunare. Poate ai reusi sa scrii despre anumite fapte,mult mai mult decat niste povesti teoretice pe care le stie toata lumea, care sa incarce cititorii cu o energie pozitiva. Probabil n ar fi la fel de spectaculos dar cu siguranta ar fi mult mai benefic. Fara suparare…iti doresc o seara minunata!

Reply
Ilea 16 decembrie 2015 at 18:11

Fiecare cu stilul lui. Eu sunt pe alt gen 🙂

Reply
Loredana 17 decembrie 2015 at 6:33

Draga, Ilea! Genul asta de domnisoare despre care tot vorbesti ies in evidenta cam asa cum ies pestii morti pe suprafata lacului. Nu am nimic cu tine personal. Iti apreciez initiativa de a da sfaturi si de a analiza tot felul de tipare, insa cred ca ar trebui sa privesti mai in adancime pentru a vedea cum e cu adevarat lumea, ca prea imprastii veninul prin toate partile, asa, gratuit. Sunt sigura ca nu te vei opri aici pentru ca te vad ambitioasa, dar un sfat tot pot sa iti dau avand in vedere faptul ca tu ne dai nenumarate. Lasa-le pe dragele de „pisi” in pace, ca fix ele iti dau share la postari crezand ca nu fac parte din categoria asta, si axeaza-te mai mult pe oamenii care merita bagati in seama.

Reply
Ilea 17 decembrie 2015 at 17:26

Apreciez oamenii cu scaun la cap, dar ei nu reprezinta o problema pentru societate. Eu vorbesc in general despre partile negative, tocmai pentru ca, poate, ne trezim si noi la realitate. Si aia mai buni, si cei mai putin buni…

Reply
Silvia 17 decembrie 2015 at 13:57

Am avut 3 job-uri pana acum, sunt la al patrulea dar curând o sa vina si numărul cinci :)) poate o fi cu mai mult noroc :))

Reply
Ilea 17 decembrie 2015 at 17:24

Nu stii niciodata cand norocul peste tine .. :).. Capul sus! Succes!

Reply
K 22 decembrie 2015 at 16:00

De asta postezi poze cu gagica asta plasticata? Sau asta ai fi tu? Daca-i asa, ai grija sa nu stai in preajma focului, nu de alta dar ti se topesc toate cele!

Reply
Ilea 24 decembrie 2015 at 17:51

Unde vezi plastic in poza? Sa-mi arati si mie te rog!

Reply
Sandra 30 decembrie 2015 at 3:08

Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your Dragă pisi, nu fi ieftină – i can and i will. page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted visitors from and they let you try the service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my website. Visit them here: http://ittsy.com/it/3x

Reply
ioto 16 ianuarie 2016 at 13:05

nu fii ieftina

Reply
Ilea 16 ianuarie 2016 at 13:45

Eu zic sa mai verifici in carti 🙂

Reply

Leave a Comment