D'ale sufletului

Locul în eternitate

posted by Ilea 7 septembrie 2017 0 comments

Avem impresia că suntem nemuritori și viața ni se cuvine.  Credem că merităm să fim fericiți, însă nu mișcăm un deget spre a obține asta. Vrem să avem o viață perfectă, dar ne enervăm când ne sună alarma dimineața. Așa… și?

Noi când mai punem osul la treabă? Când ne mobilizăm să ne FACEM viața pe care ne-o dorim? Aaaaa așteptăm să ne sufle cineva în c*r? No așteaptă dragu’ și draga mamii până vine cineva să te împingă de la spate. Dar până atunci nu te plânge că life sucks pentru că, de fapt, you suck. Foarte tare.

Întâmplarea face ca, în ultima vreme, viața să-mi scoată în cale numai oameni luptători. Unii cu boli crunte, alții cu minusuri materiale, alții cu lipsa unui om drag. Și nu se lasă. Pentru că, vezi tu… doar cei puternici își câștigă un loc în eternitate. Prin luptă. Prin faptul că nu renunță, nu se plâng ci se ambiționează să keep going no matter what.

Toți avem probleme și dureri. Unii ne ducem crucea în spate, alții ne hodinim că am obosit. Când ai terminat totuși cu statul și plânsul, „ridică-te și umblă!”.

Eu vreau să fiu nemuritoare. Prin scris. Prin a-i îndruma pe alții spre ceea ce poate eu n-am putut îndeplini. Prin scris si da, prin scris. Pentru că asta cred că știu să fac cel mai bine.

 

Doamne ajută!

Poate îţi place şi...

Leave a Comment