D'ale sufletului

M-am regăsit înainte să mă pierd… de tot.

posted by Ilea 10 iunie 2016 0 comments

Schimbarea este benefică. Să poți să pui punct și să o iei de la capăt, e dovada unui psihic sănătos. Sau oi fi nebună?! 

Cred în luptă și ambiție. Cred în dorința de a continua chiar și atunci când simți că te lasă toate puterile. Cu toate astea, am ajuns la maturitatea la care am decis că e mai bine să renunț la ceva ce nu-mi mai aducea bucurii sufletești. Vezi tu… banii te ajută dar inima e tot singură, chiar dacă e plin contul. Iubesc să îi înveselesc pe alții, dar știi cât de dor îmi e să-mi simt inima cum sparge pieptul de bucurie? Știi cum îmi lipsește să visez cu ochii deschiși, să râd ca idioata uitându-mă în gol?

Mi-e dor de mine. Mi-e dor de mine când eram veselă fără motiv. Mi-e dor să primesc un mesaj și să rămân cu un zâmbet tâmp. Nu sunt tristă. Sau… nu MAI sunt. Am luat-o de la zero prin 2013, pe vremea asta. Și atunci îmi pierdusem sclipirea. Trei ani mai târziu, nu știu cum am reușit să mă las condusă de instinct, să o fac iar. Nu mai era locul meu acolo, între ei. Am lăsat deoparte tot ceea ce am construit. Am fugit de ceva ce credeam că mă va împlini.

Nu-mi pare rău nicio secundă. Sunt împăcată. N-am dat pagina, am schimbat biblioteca cu totul. Acum m-am pus pe citit noile cărți ale vieții mele. Încă n-am ajuns la bestsellerul care să-mi marcheze existența ca om, ca femeie, ca suflet… Rătăcesc. Insist. Cât? Până mă dau bătută.

Mâine continui ce nu am terminat azi.

Mulțumesc pentru că m-ai ajutat și ai insistat. Ai avut dreptate.

 

 

Sursă foto: https://www.google.ro/search?q=lost&biw=1280&bih=683&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj756_9qZ7NAhUpJMAKHX9ZBMYQ_AUIBigB#tbm=isch&q=feeling+lost&imgrc=NagAteo71i8ICM%3A

 

Poate îţi place şi...

Leave a Comment