Lămâie şi înjurături

Săriiiți! Valentin Gay is near!

posted by Ilea 8 februarie 2016 1 Comment

Dacă e să mă tem să stau pe rețele, am câteva perioade pe an în care doresc să-mi închid toate conturile. De Crăciun urăsc să văd toate statusurile cu „Fie ca…”, de Paști ajung să nu mai suport iepurașii, de toate zilele în care sărbătorim Sfinții obosesc văzând tag-urile interminabile, de 1 iunie observ cum chiar și curvele se simt copii etc. Conducătorul detașat al penibilităților, însă, este… VALENTIN GAY! Yey.

Deja am început să visez cum News Feed-ul meu se va transforma într-o mare chestie roz, cu trandafiri, cu „iubi îți mulțumesc!” dar el e de-o vârstă cu taică-to și ar trebui să-i spui de fapt „sărut mâna, tataie!”. Continuăm apoi cu o serie de „Te iubesc” la fiecare poză cu cadourile primite, deși tu știi clar că nici măcar nu îl suporți, îl mai înșeli când te plictisești și… tu te plictisești des.

Ideea e că mie îmi provoacă greață toate dulcegăriile astea de doi lei, afișate doar ca să le vadă așa zișii tăi „urmăritori”. Mai ales că ești conștient/ă că nimic din tot ceea ce pui acolo nu reprezintă un sentiment sincer, pur, din suflet. Doar o mare diaree care iese din tine pentru că nu mai are loc de atâta dorință de a epata.

Acum o să spui că sunt o invidioasă. Niciodată nu am avut cu cine să sărbătoresc Valentine’s Day, adevărat. N-am suferit din cauza asta. Doar ficatul meu se întoarce când se apropie perioada fatidică. Cred că dacă ceva contează într-adevăr pentu tine și inimioara ta, nu le scoți oamenilor ochii. Le ții pentru tine și perechea ta. Nu faci spectacol. Că nu e carnavalul de la Rio.

Acum 7 ani, pe 12-14 februarie a fost singura dată când am fost fericită cu ocazia domnului Vali. Eram în spital, anesteziată, vorbeam singură și mă distram. Tot singură. Decât să vomit în fața laptopului, mai bine vomit de la anestezie.

Hai să aveți o sărbătoare frumoasă, porumbei pufoși care sunteți!

 

 

Sursă foto: www.someecards.com

Poate îţi place şi...

1 Comment

Markus 8 februarie 2016 at 21:44

Cat adevar si eu care muscam in fiecare an un mar frumos !!! Frumos

Reply

Leave a Comment