Lămâie şi înjurături

ŞI DE FRUMOASE E UNUL CARE S-A SĂTURAT. ŞI URÂTELE AVEM O ŞANSĂ.

posted by Ilea 6 ianuarie 2016 0 comments

Auzisem acu’ ceva timp o chestie de genul: „Oricât de frumoasă şi de dulce ar fi o femeie, există cel puţin un bărbat pe lumea asta care s-a săturat de ea.” Am râs mult la momentul respectiv. Eram convinsă de faptul că, dacă eşti mişto ca „arătare”, ai succes la masculi. Aproape ajunsesem să o blamez pe mama că n-a fost în stare să-mi uşureze soarta. Frumoasă n-am fost niciodată, treaba era clară: no nice guys for me!

Imaginează-ţi acum un înger Victoria’s Secret care se ceartă cu gagicu-so, iar ăla îi spune: „Fă, ia-ţi aripile alea, scoate-ţi chiloţii din cur şi mai lasă-mă cu abdomenul ăla perfect al tău. M-am săturat să mai găsesc fire din părul tău moale în baie. Un coş nu-ţi iese şi ţie pe faţă! Şi cu buzele alea naturale cărnoase ce mai vrei? Botoasa naibii! Nu te mai suport! Să vii înapoi la mine când o să ai celulită cum are toată lumea, da? Mă faci de râs cu fizicul ala, perfecto care eşti! Huă!”. Da, cred că acest scenariu este posibil.

Ca să o luăm uşor, hai să ne uităm în jurul nostru. Fiecare dintre noi are una sau mai multe prietene superbe, genul ăla de femei fatale după care salivează toţi bărbaţii din încăperea în care intră. Ele sunt fetele care se trezesc dimineaţa cu faţa perfectă, spre deosebire de noi, restul, care ne trezim cu faţa la cearşaf. Chiar dacă pare absurd, şi ele au avut eşecuri. Ba mai mult, printre puţinele dăţi când au fost leşinate după unul, şi-au luat inima în dinţi pentru a le face „THE proposal”… ghici ce s-a întâmplat? Răspuns final: NU.

Şoc şi groază! Cum să refuzi aşa simplu şi direct o femeie de care este clar că îţi place? Adică, ar trebui să fugi la biserică să pui un Acatist pentru că tocmai ai asistat la o minune Dumnezeiască. Ea, Miss Cea Mai Şmecheră din universul tău de doi lei îţi face o favoare practic, te scuteşte de un efort şi tu îi spui că nu doreşti. Adică ea, frumoasa pământului, coboară de pe piedestalul pe care TU ai aşezat-o, se oferă să-ţi facă o bucurie (sau mai multe) şi tu fugi. Really?! Da, really.

Subsemnata Diana Ilea, am fost olimpică judeţeană la materia Logică studiată în clasa a 9-a, însă recunosc că acest tip de „logică umană” mă depăşeşte complet. Curioasă din fire, am vrut să văd dacă şi de ce ar refuza bărbaţii o gagică de acest gen. Mai jos, am ales câteva răspunsuri.

Paul, 25 ani- De ce o refuzi? Pentru că ai încă 3 şi trebuie să mai aștepte 2 zile până îi vine rândul.

Bogdan, 36 ani- O refuz pentru că 1. Nu am încredere în ea. 2. Nu am încredere în discreţia ei.  3. Nu-s pregătit. 4. N-am chiloţii buni pe mine. 5. De data asta chiar nu merită riscul. 6. Dacă se scapă şi zice ceva? (related to nr. 1&2). 7. Mi-e teamă că nu mă ridic la aşteptările ei (related to nr. 3). 8.Îmi place atât de mult de ea… încât de data asta chiar merită să „skip the sex for the friendship”. Dar dacă ne-am sexat deja, dar refuzi a 2-a oară, e mai simplu. Fie nu ţi-a plăcut şi a fost nasol prima dată, fie mi-a dat ceva bolală de încă mă tratez, fie am eu ceva şi nu-s ok şi o menajez, fie nu şi-a ţinut gura de prima dată şi mi-a adus belele, fie sunt suparat pe ea- drept pedeapsă o las să aştepte.

Nicolae, 28 ani- Teoretic nu am cum să o refuz. Dacă „aş refuza-o” nu ar fi normal.

Daniel, 35 ani- Bărbaţii refuză în unu la mie din cazuri. 1.  Iubeşte sau e la începutul unei relații. 2. Te-a vrut atât de tare cândva și acum nu i se pare nimic special. 3. E una mult mai bună programată în aceeași seara (sorry, dar nu e noroc, e ghinion).

Paul, 28 ani- Vrei mai mult de atât de la ea sau nu te atrage în aşa măsură încât să vrei şi tu.

Dragoș, 32 ani- Refuzi pentru că eşti într-o relaţie şi nu vrei să înşeli.

B, 28 ani- 1. Nu o refuz , de ce aș face așa ceva?!! Ar trebui să am alte orientări sexuale încât să refuz !!! … Eu sunt orgolios, poate ma mult decât ar trebui. Dacă ar fi un motiv, ăsta ar fi!

Sergiu, 26 ani- Nu o refuz. De ce aş face-o?:)) (Nu ştiu, Sergiu. Asta mă întrebam şi eu, crede-mă.)

Bogdan, 38 ani- Păi de ce aş zice eu nu, dacă îmi doresc? Masochist nu sunt :)). Aş refuza-o dacă… nu ştiu, să aibă păr pe mâini :)).

Mihai, 25 ani- Din multe motive … nu faci sex cu cineva doar că-ți place de ea sau e sexy; poate e destul de răvășită ea pe plan personal etc.

Da. Din păcate m-am înşelat. Bărbaţii refuză femeile frumoase. Partea rea? E greu pentru mintea ta să trăieşti cu un mare NU în frunte. Partea bună? Şi noi, restul, mai avem o şansă.

 

 

Poate îţi place şi...

Leave a Comment