Lămâie şi înjurături

Şi femeile se gândesc la sex. Doar că nu recunosc.

posted by Ilea 17 decembrie 2015 0 comments

Cred că toata lumea are cel puţin o prietenă mai pudică. Una care se roşeşte atunci când, la o cafea între prieteni, se ajunge la subiectul „sex”. Trebuie să ai şi tu cel puţin un personaj de genul în preajmă, care îşi pune mâinile la urechi, atunci când aude „Mamă ce chef am acum de-o partidă!”

N-am nimic cu ele, să nu mă înţelegi greşit. Mă amuză foarte tare „ruşinea lor” faţă de acest subiect, având în vedere faptul că toată lumea practică acest sport, mai mult sau mai puţin. Sunt de acord că nu este ok să abordezi acest subiect oriunde, nici cu oricine. Dar când tu nici nu te-ai dat jos „de pe cal” şi deja mă suni să mi povesteşti cum a fost, câţi centimetri are „şaua”sau cum s-a mişcat „armăsarul”… încetează. Până la urmă sexul este de interes mai mare decât ce-ai mâncat azi. Poate pentru că rar este de calitate.

Şi când mai apare una ca mine care discută deschis despre orice, fie bun sau rău, de râs sau de plâns şi tu-mi spui că nu te simţi în largul tău, mă ia dracu’, te rog să mă crezi. Nu suport oamenii care vor să pară sfinţi în faţa altora, iar ei sunt mai draci decât satana în sine. Asta nu mai e ruşine. E prefăcătorie. Să fim serioşi. Toată lumea îşi doreşte pe cineva cu care să se potrivească în pat. Toată lumea încearcă. Mulţi dau greş, puţini reuşesc. De ce să nu recunoaştem că suntem oameni şi noi, gagicile, că avem nevoi fiziologice, indiferent dacă ni le satisfacem sau nu.

Nu începe te rog cu „Vai! Eu nu fac aşa ceva! Mi se pare josnic!”. FACI. Ştiu că faci. Toată lumea o face. Bine, dacă eşti maică pe la vreo mănăstire, înteleg. Nu-ţi permite religia. Dar dacă eşti om normal şi negi, nu înseamnă că-ţi pui mâna la ochi. Nici măcar la filme porno. Deşi sunt sigură că cele din capul tău sunt şi mai şi.

Asta cu „Bărbaţii sunt mai perverşi şi se gândesc mai mult la sex decât femeile.” este o prostie colosală. Şi noi ne gândim cel puţin la fel de mult şi de intens la treaba asta, uneori poate exagerat. Singura diferenţă este că ei recunosc şi noi ne ascundem după deget. Aşa se face şi nu ştiu eu? Până la urmă nu dai nimănui în cap dacă spui că hormonii îţi funcţionează cum trebuie. Felicitări, eşti un om sănătos! Atunci când nu mai ai chef, este cu adevărat o problemă. Aaaaa… te temi că o să spună lumea că eşti curvă dacă eşti sinceră? Stai liniştită draga mea, în ochii multora, pentru simplu fapt că eşti femeie, ai deja eticheta asta. Nu poţi controla părerile oamenilor. Iar câtă vreme tu eşti mulţumită, ce mai contează ce zvonuri auzi?

Să vorbeşti despre sex mi se pare sănătos. De ce? Pentru că nu ştii când mai auzi câte un pont bun de la careva, poate afli şi ce să nu încerci de la alţii care au dat-o de gard deja. Educaţia sexuală cea mai sinceră se face la cafele, nu la şcoală. Cu prietenii. Aşa că, draga mea, ştiu că la pâine poţi să renunţi oricând. La sex nu. Şi cu cât ai mai multă cultură generală, cu atât mai uşor poţi să îţi alegi partenerul. Miile de articole de pe net despre acest subiect „tabu” crezi că sunt scrise aiurea? Sunt cele mai citite, îţi garantez. Nu scriu ăia de fraieri.

Data viitoare lasă-ţi acasă şi ruşinea. Cred că o să ieşi mai câştigată şi, în plus, o să afli două trei poziţii noi la următoarea ieşire cu amicii.

 

Sursă foto: https://www.google.ro/search?q=sex+subiect+tabu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiGnPTun-PJAhUHkCwKHX5vB3UQ_AUIBygB&biw=1280&bih=661#imgrc=_shFUTaoeKv0mM%3A

Poate îţi place şi...

Leave a Comment