Lămâie şi înjurături

Te iubesc „decât” pe Facebook

posted by Ilea 9 decembrie 2015 0 comments

Te iubesc atât de mult, încât vreau să avem o relaţie oficială. Pe Facebook. În numele internetului, al wirelessului şi al pozelor mele în chiloţi.Promit să-ţi fiu credincioasă, drept dovadă, din prima zi îmi voi pune “In a relashionship with…”. Chit că ne-am văzut de două ori la club şi nici nu mai ştiu cum araţi. Numele tău? De ce vrei să intrăm în detalii inutile? Nici nu mai contează. Eu te iubesc de la primul shot de Kamikaze. Promit apoi să te pun la “Close Friends” ca să îţi pot urmări fiecare mişcare. Cam asta face o iubită pe siteurile de socializare, nu?

O să continui prin a-ţi da “Like” la orice porcărie postezi. După aceea o să-ţi dedic statusurile mele, de exemplu: “Ilea Diana Alexandra Maria is eating shit with…”, iar când o să postez vreo piesă (despre care tu încă nu ştii faptul că e “piesa noastră”), o să te pomenesc şi acolo.

Promit solemn să fii prezent în absolut TOATE postările mele, am să-ţi dau Sfântul “Tag” negreşit. Ca să vezi că te susţin, o să dau marele “Share” la toate linkurile tale. Chiar dacă pui numai rahaturi. În momentul în care îţi voi lăsa “Comment”, o sa te sufoc cu pupici şi inimioare, să ştie fraierele de la tine din listă că eşti luat. Proprietate privată, marcă înregistrată, spune-i cum doreşti. Mai mult, o să mă bag în seamă de fiecare data când îţi va lăsa altă proastă comment, să mă asigur că nu va mai repeta greşeala. Nu contează că noi nu ne prea vedem, că tu ieşi doar cu băieţii şi eu cu fetele. Nici faptul că tu dormi cu oricine, mai puţin cu mine. Cine dracu’ mai ţine cont de atâtea chestii, până la urmă? Important e să ne vadă lumea de pe intermet că ne iubim. Haterii!

Dacă mai imi scrii la fiecare poză “scumpa mea”, “frumoasa mea” sau “iubita mea”, o să fiu fericită. După ce mai avansează relaţia, o să ne dăm “Check-in” peste tot, inclusiv la toaletă, până ce căderea Internetului ne va despărţi.

Amin.

 

Sursă foto: http://blogs.tribune.com.pk/story/19940/i-fell-in-love-on-facebook-but-had-to-move-on/

 

Poate îţi place şi...

Leave a Comment